Reviews

Review Marten

Al jaren had ik last van mijn buik bij het eten van volkoren brood.
Ik heb glutenvrij brood geprobeerd en dat hielp goed. Maar lekker vond ik het niet. Na lang zoeken op Internet vond ik Oathie. Ik legde de mensen van Oathie mijn probleem uit en kreeg gelijk een sample box opgestuurd met o.a. een bagel, mueslibol, muffin. Met name de mueslibol en muffin vind ik erg lekker! Zodra ik op het station ben, neem ik een mueslibol bij de AH to go mee. Die eet ik dan lekker in de trein op als ontbijt, dat vind ik handig en het scheelt mij tijd ’s ochtends vroeg.

Marten
04/10/2018

Review Noa

Ik hou van een gezonde lifestyle van sporten, no junk producten en gezond eten.
Een vriend van mij attendeerde me op de Oathie bagels. Samen met mijn vriendin zijn we naar Bagels & Beans gegaan om ze te testen. En dat viel goed in de smaak! Regelmatig gaan we nu nog heen en nemen we wat extra oathies mee voor thuis in de vriezer. Na het sporten maak ik er graag één klaar. Dan heb ik zo’n honger! Zo’n Oathie met vezels gaat er dan goed in!

Noa
04/10/2018

Na het sporten gaat

een Oathie er altijd goed in!

Review Marlon van Buiten

“Wij hebben de Oathie mueslibol standaard in de vriezer liggen. Als moeder van een jong gezin heb je standaard tijd te kort. Met de Oathie mueslibol weet ik dat ik een voedzame én gezonde maaltijd kan meegeven. 10 minuutjes in de oven en je hebt iets lekkers voor tussendoor of onderweg!
Mijn man eet ze daarom ook veel ’s ochtends in de auto onderweg naar zijn werk. Nu ik zwanger ben let ik goed op wat ik eet. En met de Oathie krijg ik de juiste voedingsstoffen binnen!

Marlon van Buiten
18/10/2018

Review Ramon

Laatst de Oathie mueslibol geproefd. Je moet hem toch een keer geprobeerd hebben. Zag er leuk uit toen ik hem kocht. De smaak was ook lekker. Zoet maar hij proefde toch ook gewoon gezond. De rest van de middag heb ik geen honger meer gehad en ook niks meer gegeten. Het fijne was ook dat ik hem onderweg naar school op kon eten zonder hem te hoeven te beleggen. Zou ook niet weten wat ik er op zou moeten doen, hij had zo al genoeg smaak. De eerstvolgende keer als ik honger heb weet ik wel wat ik ga halen.

Ramon
18/10/2018

Review Anna Nieuwling

Sinds 3,5 jaar eet ik geen brood meer, dit met name doordat ik destijds het boek ‘de Voedselzandloper’ las, evenals het boek ‘Broodbuik’. In beide boeken gaat het onder andere over waarom je tarwe zou moeten mijden. Sinds ik geen brood meer eet ben ik op zoek geweest naar gezonde broodvervangers en ben daarom ontzettend blij met de komst van de oathies. De naturel variant beleg ik graag en de mueslibollen besmeer ik met alleen een beetje boter. Hartstikke handig voor onderweg of om mee naar werk te nemen!
Aan één oathie heb ik tussen de middag genoeg, omdat ze ontzettend voedzaam zijn hou ik er lang een vol gevoel aan over.
Hopelijk zijn ze gauw in meerdere winkels en online te koop!

Anna Nieuwling
23/10/2018

Oathie

functional food

Reviews

over Oathie

Recepten

inspiratie voor thuis

Heeft u nog een vraag?

Whatsapp ons op:

06 279 275 14

Volg Oathie op: